Plačilo in dostava

Dostava

1. Osebni prevzem pri nas

Če ob naročilu označiš možnost »OSEBNI PREVZEM«, nimaš dodatnih stroškov dostave. Ko je tvoj paketek pripravljen, prejmeš e-sporočilo z naše strani, kjer je napisan tudi čas, v katerem lahko paketek prevzameš. Ob prevzemu je možno le plačilo z gotovino.

Brezplačen prevzem je možen od ponedeljka do četrtka med 9. in 19. uro ter v petek med 9. in 17. uro. Oglasi se v naši trgovinici Mobimania na Gosposki ulici 21 v Mariboru.

2. Dostava na tvoj naslov

Paketek ti pošljemo na naslov, ki ga navedeš ob naročilu. Poslujemo s podjetjema DPD in Pošta Slovenije, da ti zagotovimo najboljšo možno dostavo. Zelo se trudimo, da stroški pošiljanja zate ostanejo čim nižji, zato znaša cena dostave po Sloveniji zgolj 2,99 €. Pri plačilu po povzetju ali preko PayPal-a pa je potrebno doplačilo 1,00 € (zaradi storitev omenjenih podjetij).

3. Hitrost dostave

Večino dopoldanskih naročil obdelamo in odpošljemo še isti dan, zato lahko svoj paketek pričakuješ že zelo kmalu. Hitrost dostave je odvisna tudi od drugih dejavnikov, Mobimania pa bo tvoje artikle odposlala najkasneje v 3 delovnih dneh.

4. Zavarovanje paketa

Pri naročilu lahko izbereš tudi možnost ZAVAROVANJE PAKETA PRED POŠKODBAMI MED TRANSPORTOM (0,99 €).

Vsi vemo, kako hitro se lahko paket med procesom dostave poškoduje. Zato ti v primeru zlomljenega stekla in drugih poškodb na izdelkih, ki so nastale med transportom, brez zapletenih postopkov takoj odpošljemo nove.

5. Brezplačna dostava

Ob naročilu nad 39,00 € ti dostavo častimo kar mi, ti pa si poleg novega ovitka lahko privoščiš še eno kavico. ?


Načini plačila

1. Plačilo po povzetju

Znesek svojega paketka lahko v celoti poravnaš dostavni službi ob prevzemu. Načini plačila po povzetju so odvisni od dostavne službe, zato se lahko v primeru vprašanj obrneš nanje. Doplačilo za plačilo po povzetju znaša 1,00 € (provizija dostavne službe za gotovinsko poslovanje).

2. Plačilo s kartico

Plačilo lahko opraviš s plačilno kartico Visa, MasterCard ali Maestro. Da spletna kartična plačila ostanejo varna, se pogoji za preverjanje v EU spreminjajo (3D secure 2).

Vsako plačilo s kartico je potrebno preveriti preko aplikacije za mobilno bančništvo ali z uporabo biometričnih podatkov v telefonu, kot je prstni odtis. Banke se odločijo za določeno obliko preverjanja, zato se v primeru zapletov pri plačilu obrni neposredno na svojo banko.

3. Plačilo po predračunu

Plačilo lahko poravnaš preko spletne banke ali v bančni poslovalnici oziroma na pošti. Če izbereš ta način plačila, se ti po zaključku naročila prikažejo vsi potrebni podatki (vključno s QR kodo). Podatke za plačilo prejmeš tudi na e-mail.

Ko prejmemo tvoje plačilo, odpošljemo paketek.

4. Plačilo preko PayPal-a

Če imaš PayPal račun, lahko na ta način varno poravnaš znesek. Pri tem načinu plačila je potrebno doplačilo 1,00 €, saj podjetje PayPal za svoje storitve zaračuna provizijo.