Kako preprosto oblikovati svoj ovitek?

Ne, ne rabiš oblikovalskega faksa ali hudega umetniškega talenta. Smisel oblikovanja čisto svojega unikatnega ovitka leži drugje. V veselju, ki ga občutiš, ko izbiraš popolno fotografijo. Pa naj bo to tvoj malček, cela družinica ali pa kosmati prijatelj. Smisel je v pripadnosti, ko si s svojo boljšo polovico privoščita ujemajoče ovitke. In nenazadnje v občutku edinstvenosti. Samo ti na celem svetu imaš takšen ovitek.

 

oblikuj ovitek 2

Neskončne možnosti

Vsak od nas v sebi nosi vsaj kanček ustvarjalnosti. Tokrat naj bo prazen ovitek tvoje platno, ti pa popelji svojo domišljijo na sprehod in ustvari čudovit unikat. Poleg slike lahko dodaš tudi besedilo ali pa motive iz naše galerije. Prepričaj se na lastne oči in preveri, kje so tvoje meje.

Darilo brez primere

Vsi vemo, katera darila so najlepša. Z njimi pokažemo, da obdarovanca resnično poznamo in mu podarimo nekaj, kar mu veliko pomeni. Ali pa darila, ki jih izdelamo sami. Personalizirani ovitki za telefone so vse to in še več! Babica bo vesela vnukov, navijači logotipa svojega najljubšega kluba, tvoj najboljši prijatelj pa… no, to pa najbolje veš prav ti. Danes ima že praktično vsakdo telefon, le ugotoviti moraš, katero znamko in model. Nato se lahko prične zabavni del – oblikovanje!

oblikuj ovitek 3

Imaš podjetje?

V povprečju se vsak dan dotaknemo svojega telefona kar 163-krat. To pomeni, da ogromno ljudi vidi našo mobilno napravo in ovitek na njej. Vse to je lahko zastonj reklama, v kolikor se na tvojem ovitku znajde kar logo tvojega podjetja ali pa tvoj super slogan.

S takšnim ovitkom lahko razveseliš tudi prijatelje in družinske člane, ki so najbolj zagreti navijači na tvoji podjetniški poti. In ne pozabi se zabavati pri oblikovanju.

Če potrebuješ idejo ali pa te zanima, kateri podjetniki že izkoriščajo prednosti oglaševanja z ovitki, preveri naš LinkedIn profil.

 

Torej – kje začeti?

Preprosto, pri Mobimaniakih. Mi imamo vse, kar potrebuješ za oblikovanje svojega novega ovitka. Najprej skoči na našo stran Oblikuj svoj ovitek. Nato pa sledi spodnjim preprostim korakom.

oblikuj ovitek

Izberi model telefona

Najprej izberi znamko, nato pa še model svojega telefona. Prepričaj se, da izbereš pravega, saj so si oznake nekaterih modelov na las podobne (npr. P40 LITE in P40 LITE E).

Naloži fotografijo

Domišljija nima meja. Naloži sliko, ki ti ogreje srce – tako se ti bo prikradel nasmešek na usta ob vsaki uporabi tvojega telefona.

Če nimaš ideje, lahko pobrskaš po naši galeriji z motivi. Imamo jih cel kup!

Slike in motive lahko po želji premikaš, obračaš in jim spreminjaš velikost. Nenazadnje mora biti tvoj nov ovitek popoln.

Dodaj besedilo

Tekst, po domače. Lahko dodaš ime, datum ali pa inspiracijsko sporočilo, ki te bo dvignilo vsakič znova. Če se tvoj osebni »quote« še ni našel, imaš v naši galeriji pester izbor citatov, ki jih lahko skombiniraš. Povsem preprosto.

oblikuj ovitek 4

CASEOTIC ali silikon?

Pri nekaterih (novejših) modelih lahko namesto silikonskega izbereš CASEOTIC ovitek. Te zanima, kakšna je razlika? Pa poglejmo:

  • CASEOTIC ovitek ima ojačane robove telefona, kar omogoča visok nivo zaščite pri morebitnih padcih in udarcih.
  • Ojačani so tudi robovi kamere telefona. Pri takšnih ojačitvah težje pride do poškodbe katerekoli od kamer na zadnji strani telefona.
  • Vizualno bo CASEOTIC na drugačen način poudaril tvoj osebni stil. Če imaš možnost izbire, pri oblikovanju preizkusi oba tipa ovitkov. Velikokrat je namreč odvisno tudi od slike, ali potrebuje posebne poudarke.

That’s all Folks!

Ne pozabi svojega novega ovitka dodati v košarico. Poleg prejmeš tudi BREZPLAČNO zaščitno steklo za tvoj model telefona, da bo zaščita res na vrhuncu.

Oblikovati svoj ovitek ni le preprosto, pač pa tudi zabavno. Prepričaj se še ti!

SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE