Personalizirani ovitki: dizajn in zaščita

V današnjem času je skoraj nemogoče najti osebo, ki ne bi imela svojega mobilnega telefona. Mnogi pa ga poleg vsakodnevne uporabe nosijo tudi kot modni dodatek. In kako najlažje izstopiti iz množice? S personaliziranim ovitkom za telefon, ki vsem pokaže tvojo unikatnost. V tem blogu ti bomo predstavili, zakaj je personaliziran ovitek za telefon odličen način, da izraziš svoj stil ter ti hkrati prišepnili nekaj idej za oblikovanje.

21

Izrazi svoj slog

Telefon je danes postal naš nepogrešljiv spremljevalec, ki ga nosimo praktično povsod s seboj. In zakaj imeti navaden ovitek, ki ga ima še nekdo drug, če si lahko omisliš popolnoma unikaten in personaliziran ovitek? Pri Mobimanii si lahko povsem enostavno in zabavno oblikuješ svoj ovitek. Dodaš lahko svoje najljubše fotografije, napise, vzorce ali barve in s tem izraziš svoj edinstven stil. S personaliziranim ovitkom pa seveda poskrbiš tudi za najpomembnejšo stvar: zaščito svojega telefona.

Zaščiti svoj telefon

Sodobne mobilne igračke so same po sebi zelo občutljive in že majhna poškodba lahko povzroči veliko težav. S pravilno izbiro ovitka lahko poskrbiš, da bo tvoj telefon ostal nedotaknjen tudi po padcu ali udarcu.

Personalizirani ovitki so narejeni iz kakovostnega silikona, ki absorbira silo udarca ob padcu. So trpežni, zelo odporen pa je tudi sam tisk na ovitku, saj uporabljamo le kvalitetne barve in zmogljive tiskalnike.

Zaščito svojega unikatnega ovitka pa lahko tudi nadgradiš. Pri oblikovanju izberi Caseotic ovitek, ki še dodatno zaščiti kamero in robove telefona.

22

Kreativne ideje za oblikovanje

Oblikovanje je proces, ki ponuja neskončno možnosti za izražanje kreativnosti. Z oblikovanjem lahko ovitku za telefon vdihnemo osebnost ter izrazimo svoj edinstveni slog. Čeprav lahko najdemo navdih kjerkoli okoli nas, včasih potrebujemo dodatno spodbudo. Zate smo raziskali nekaj zanimivih in kreativnih idej za oblikovanje, ki ti bodo pomagale do sanjskega ovitka.

Fotografije in slike

Personaliziran ovitek z lastnimi fotografijami je odličen način, da na svojem mobilnem telefonu nosiš s seboj spomine na svoje najdražje in najlepše trenutke. Izdelava takšnega ovitka je enostavna in zabavna, saj lahko izbereš fotografije, ki bodo krasile tvoj ovitek. To so lahko fotografije tvoje družine, partnerja ali pa hišnih ljubljenčkov. Če si bolj umetniška dušica in ustvarjaš svoje kreative, jih prav tako lahko uporabiš za oblikovanje ovitka. Na ta način ustvariš edinstven in oseben ovitek, ki bo zagotovo pritegnil pozornost in ti dal občutek, da nosiš s seboj nekaj zelo posebnega.

Najljubša skupina, film ali športni klub

Z ovitkom s slikami tvoje najljubše glasbene skupine, filma ali športnega kluba lahko pokažeš svojo strast in pripadnost do tistega, kar te navdušuje.

23

Možnosti so neomejene, kot zanimivost pa navajamo nekaj najbolj kreativnih ovitkov, ki smo jih natisnili za naše stranke:

  • Slika skupine Rammstein,
  • Tovornjak Mercedes Actros,
  • Motivi serije Game of Thrones
  • Logotipi različnih nogometnih klubov,
  • Logotipi lastnih podjetij,

Poleg tega bo tvoj telefon postal tudi predmet pogovora in druženja s podobno mislečimi ljudmi, ki delijo strast do tvoje najljubše glasbene skupine, filma ali športnega kluba.

Preden začneš oblikovati svoj ovitek, pa je najpomembneje vedeti, da je to enostavno in zabavno početje. Če te zanima, s katerimi gradniki se lahko poigraš pri izdelavi, si preberi blog z naslovom Kako preprosto oblikovati svoj ovitek?.

Citati in motivacijske besede

Personaliziran ovitek s citati ter motivacijskimi besedami je lahko čudovit način, kako vsak dan s seboj nositi pozitivne misli in spodbudne besede.

20

Izdelava takšnega ovitka je preprosta, saj lahko izbiraš med različnimi čudovitimi (in smešnimi) citati iz naše galerije, lahko pa si izmisliš povsem svojega. Tako tvoj telefon po novem postane tudi orodje za spodbujanje motivacije in pozitivne energije.

Prejmeš tudi darilo!

Ker ovitek, ki ščiti samo zadnjo stran telefona, ne more preprečiti poškodb na steklu, se priporoča uporaba v kombinaciji z zaščitnim steklom. Zaščitno steklo je narejeno iz kaljenega stekla in ima adhezijsko snov, ki preprečuje nastanek zračnih mehurčkov.

Zdaj pa imamo zate nekaj odličnih novic:

  • V naši spletni trgovini nudimo kar 50 % popusta na vsa zaščitna stekla.
  • Ob nakupu ovitka nad 15,99 € ti steklo za tvoj model telefona preprosto podarimo.
  • Če nas obiščeš v trgovini v Mariboru, pa ti bo naše osebje kupljeno zaščitno steklo tudi brezplačno namestilo.

Jasno je torej, da personalizirani ovitki za telefone niso le modni dodatki, temveč so tudi praktični in funkcionalni. S pravilno izbiro ovitka lahko izrazimo svoj stil ter hkrati zaščitimo svoj telefon pred morebitnimi poškodbami. Personalizirani ovitki za telefone so odličen način, da izstopimo iz množice ter poskrbimo za svoj telefon, ki nam je danes postal nepogrešljiv del vsakdanjika.

SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE