Najboljši ovitki za telefon

Predstavljaj si, da brezskrbno brskaš po telefonu, ko ti naprava kar naenkrat zleti iz rok. Vsi poznamo tisti grozen občutek, ko te stisne pri srcu, nato pa hitimo pregledovati škodo, ki smo jo povzročili. Pa veš, da se lahko s primerno zaščito telefona izogneš dragim popravilom?

15

Razumemo, da za marsikoga uporaba robustnega ovitka in zaščitnega stekla za telefon ni samoumevna. Proizvajalci mobilnih naprav namreč ogromno investirajo v zunanji izgled in dizajn telefonov, zato jih je včasih kar škoda prekriti.

Z malo kompenzacije pa se seveda najdejo rešitve tudi v teh primerih. Kateri so torej najboljši možni ovitki, s katerimi lahko zaščitiš svojo dragoceno napravo?

Izdali ti bomo skrivnost: ni vedno vse v materialu.

Silikonski ovitki

Barvni silikonski ovitki

Silikonski ovitki so najbolj vsestranski in omogočajo kopico različnih dizajnov. Med najbolj priljubljene spadajo barvni mat silikonski ovitki. So mehki na dotik (skoraj kot svila), a ne drsijo iz rok. Ker so na voljo v različnih živih in pastelnih barvah, se skoraj za vsakega najde nekaj.

 

Prozorni silikonski ovitki

Za vse tiste, ki želijo pokazati dizajn telefona, so najbolj primerni prozorni silikonski ovitki. Vsak je narejen po natančnih merah modela, da se čvrsto prilega telefonu. So tanki, a dobro zaščitijo napravo.

Predstavljajo tudi najcenejšo možnost zaščite, saj veljajo za osnovno opremo, ki je včasih že priložena napravi ob nakupu.

17

Motivi in personalizacija

Na silikonski ovitek pa je možno natisniti praktično karkoli. S primerno opremo in kvalitetnimi barvami, kot jih uporabljamo mi, nastajajo najlepši ovitki, ki skokovito pridobivajo na priljubljenosti.

Uporabniki se največkrat odločajo za eno od dveh variant:

 • tiskanje predhodno dizajniranih motivov in
 • oblikovanje ovitka po meri (personalizacija).

Motivi, ki so jih skrbno dizajnirali grafični oblikovalci, so pri nas razvrščeni v kategorije (npr. cvetlični motivi, marmor in še mnogo več). Vseh motivov je okrog tisoč, zato smo prepričani, da ti bo kateri zagotovo všeč.

Ker pa včasih ne najdemo točno tistega, kar si želimo, je na voljo še ena super možnost: personaliziran ovitek. Ta varianta je primerna za vse, ki želijo na ovitku ovekovečiti najlepše trenutke življenja (npr. prvi božič vnučka Blaža ali pa čudovita slika z vajine poroke).

Kaj je najpomembnejša stvar, ki jo moraš vedeti, preden začneš oblikovati svoj ovitek? Da je to preprosto in zabavno! S katerimi gradniki se lahko poigraš med izdelavo, si lahko prebereš v blogu Kako preprosto oblikovati svoj ovitek?.

18

Ovitki znanih blagovnih znamk

Izdelki znanih blagovnih znamk so vedno zelo priljubljeni. Mi smo se potrudili, da smo izbrali samo takšne, ki so tudi visoko kvalitetni.

V naši trgovinici se najde kopica čudovitih ovitkov znamk Guess in Karl Lagerfeld.

Uporabniku zagotavljajo visok nivo zaščite brez kompromisa pri izgledu. Zaradi raznolikosti dizajnov lahko vsak najde nekaj zase.

Preklopni ovitki

Poznamo osebe, ki svoj telefon vedno znova oblečejo v preklopni etui in takšne, ki si tega ovitka ne bi nikoli kupili. V katero skupino spadaš ti?

Preklopni ovitki lahko na prvo žogo resda izpadejo nerodni, vendar predstavljajo eno najboljših možnih zaščit na trgu.

 

Katere so tiste glavne prednosti preklopnega ovitka?

 • Vsekakor zelo visok nivo zaščite mobilnega telefona z vseh strani;
 • Dizajni, materiali in dodatki, ki poskrbijo za vsak okus;
 • Dodatne funkcionalnosti: uporaba notranjih žepkov za kartice in gotovino ter priročnost pri gledanju video posnetkov (sprednjo stran ovitka lahko zavihaš nazaj in s tem ustvariš »stojalo«).
19

Usnjeni ovitki

Izmed vseh ovitkov usnjeni ovitki še najbolj izražajo eleganco in prestiž. Izbiraš lahko med naravnim in umetnim usnjem, čeprav sta obe varianti zelo vzdržljivi.

Pa še to: čeprav nam pri izrazu usnjeni ovitek najprej pade na pamet preklopni etui, imamo še vedno možnost izbire. Usnje se lahko uporabi tudi pri izdelavi navadnega ovitka, ki se odlično obnese v kombinaciji z zaščitnim steklom.

Zaščitno steklo

Tudi najbolj kvaliteten ovitek ti bo bore malo pomagal, če ti bo telefon padel iz rok in trdo pristal direktno na zaslonu. Ovitki, ki ščitijo samo zadnjo stran telefona, namreč ne morejo preprečiti poškodb na steklu tvoje naprave.

Tisti ovitki, ki imajo izrazito dvignjen rob, sicer lahko preprečijo manjše poškodbe ali pa jih vsaj omilijo, vendar v praksi ni vedno tako.

Edina rešitev je seveda na dlani: zaščitno steklo. Narejeno je iz tanke plasti kaljenega stekla, ki je na eni strani premazana z inovativno adhezijsko snovjo. Zaščitno steklo je potrebno previdno namestiti na zaslon telefona, da se med obema stekloma ne ustvarijo zračni mehurčki.

Dobra novica pa je, da vam ga pri nakupu v naši prodajalni namesti kar naše osebje, ki lepljenje stekel resnično obvlada.

16

Prednost za Mobimaniake

Vsi pravi Mobimaniaki ovitke kupujejo pri – Mobimanii! Zakaj? Ker se ne branijo ugodnosti, ki jim po defoltu pripadajo:

 1. Ob nakupu ovitka za telefon nad 15,99 € prejmeš brezplačno zaščitno steklo za tvoj model telefona.
 2. Ob nakupu nad 35,00 € ti dostavo častimo mi!
 3. Izbiraš lahko med približno 1.000 različnimi motivi.
 4. Če slučajno ne najdeš nič zase, ne skrbi. Oblikuješ lahko čisto svoj ovitek za telefon, ki bo povsem unikaten.
 5. Naj gre za osnovni material ovitkov za telefone ali pa barvo za tiskanje – naši ovitki za telefone so vrhunske kvalitete.
 6. Za naše Mobimaniake imamo vedno pripravljene hude akcije in popuste, da dobiš kar največ za svoj denar.
 7. V roku 30 dni lahko kupljen artikel vrneš, ti pa dobiš povrnjen denar ali pa ga zamenjaš za drugega (v kolikor ovitek ni bil narejen po naročilu).

To so torej najboljši možni ovitki, ki bodo odlično zaščitili tvoj mobilni telefon, poleg tega pa poskrbeli tudi za dober izgled. Izberi (ali ustvari) svojega še danes!

SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE