Najboljša zaščita za telefon – izbira je tvoja

Obstaja več načinov, kako zaščititi telefon. Vendar niso vsi enako dobri. Prav tako je odvisno od vsakega posameznika, kaj od zaščite sploh pričakuje (in kaj dela s svojo napravo).

10 1

Preklopni etui

Preklopnim etuijem rečemo tudi booki, saj se odpirajo kot knjiga. Njihova glavna prednost je ta, da telefon zaščitijo z vseh strani. Zato pri uporabi preklopnih etuijev ni potrebe, da dodatno zaščitiš še steklo. Ob tem pa se moraš zavedati, da ti lahko telefon pade iz rok tudi medtem, ko je odprt. Takrat je steklo telefona povsem izpostavljeno in ob trku zlahka poči.

Skoraj vsi preklopni etuiji imajo na notranji strani ovitka priročen žepek ali dva. Vanj lahko shranimo kartice, gotovino, ali pa celo manjši ključ. Ta funkcionalnost marsikoga prepriča, da namesto »navadnega« ovitka izbere book.

Preklopni etuiji so lahko narejeni iz različnih materialov. Najpogosteje se srečamo z usnjenimi etuiji, ki dajejo videz prestiža in elegantnosti. So prijetni na dotik in ne drsijo iz rok. Booki so lahko narejeni tudi iz kvalitetnih umetnih materialov, ki omogočajo najrazličnejše barve in dizajne.

Ovitek + zaščitno steklo

Izbira pravega ovitka lahko postane stresna, če ne veš točno, kaj iščeš. Dobro je, če že pred samo izbiro poznaš materiale, iz katerih so narejeni ovitki. S tem se zavedaš tudi njihovih prednosti in slabosti in si tako olajšaš končno odločitev. Pa še to: ker je dobro zaščititi tudi steklo telefona, ti Mobimaniaki ob vsakem nakupu ovitka nad 15,99€ zaščitno steklo kar podarimo.

11

Silikonski ovitki

Silikonski ovitki spadajo med ene najbolj priljubljenih v Sloveniji. Na dotik so mehki in prijetni ter omogočajo dober oprijem v roki. Na voljo so v najrazličnejših barvah, zato zlahka izbereš pravega zase. Omogočajo kakovostno zaščito, vendar pa moraš dodatno zaščititi še sprednjo stran telefona.

Včasih so silikonski ovitki delovali precej lepljivo in tudi umazali so se hitreje. Danes pa je tehnika izdelave silikonskih ovitkov drugačna, zato imajo nekateri matiran izgled in niso lepljivi.

Na silikon pa je možno natisniti – karkoli. Pri nas lahko izbiraš med več kot 900 motivi, zbirko pa vseskozi posodabljamo in dopolnjujemo. Motivi so razdeljeni v kategorije, da lažje najdeš popoln ovitek zase.

 

 

Stekleni ovitki

Obstaja pestra izbira steklenih ovitkov, ki na izgled delujejo zelo modno. Narejeni so iz kaljenega stekla in silikona ob robovih, da ne počijo. Izgled je eleganten in deluje v koraku s časom. Izbiraš lahko med dizajni z visokim sijajem ali pa matirano površino – odvisno od tega, kaj ti je bolj pri srcu.

Slaba stran steklenih ovitkov je ta, da hitro počijo. Vsak ovitek absorbira silo, ki bi sicer poškodovala tvoj telefon in stekleni ovitki lahko hitro popustijo. Če bo tvoj telefon doživel dovolj hud udarec, bo seveda vsak ovitek poškodovan. Vendar je verjetno lažje preživeti praskico kot pa ogromno razpoko na celotni zadnji strani ovitka.

12

Personalizirani ovitki

To je ovitek, narejen posebej zate. Pravzaprav si ga lahko oblikuješ po svoje kar na naši spletni strani – povsem preprosto!

Ti izbiraš vse od A do Ž: slike, barve, motive, pisavo, besedilo ali citat, … Takšnega ovitka nima nihče drug na svetu. Zato je personaliziran ovitek tudi čudovito darilo. Potrebno se je le dobro pozanimati, kateri model telefona ima obdarovanec. Če želiš, da darilo ostane presenečenje, lahko vprašaš po modelu na drugačen način – nekaj idej si lahko prebereš tukaj. Če pa si že ready za akcijo in te zanima, kako preprosto oblikovati svoj ovitek, pa pokukaj sem.

Mobimania je oblikovala tudi čudovito kolekcijo ovitkov z monogrami. Na ovitek si lahko izpišeš svoje ime in inicialko, odeto v diamante, cvetlice, čipke in še marsikaj drugega. To so trenutno eni najlepših ovitkov v Sloveniji, zato pohiti in si zagotovi svojega!

Ne pozabi, da poleg čisto svojega unikatnega ovitka prejmeš tudi gratis zaščitno steklo.

Kaj pa samo zaščitno steklo?

Nekateri še vedno prisegajo na izgled telefona brez ovitka. Linije so bolj izrazite, telefon pa je malenkost lažji in tanjši. Marsikdo ne želi prekriti logotipa znamke telefona, ali pa mu je všeč barva naprave, ki jo je izbral, zato uporablja zgolj zaščitno steklo brez ovitka.

Z vidika zaščite ne priporočamo uporabe telefona brez ovitka. Dobro alternativo predstavljajo transparentni ovitki, ki zaščitijo telefon, hkrati pa omogočajo »naraven« videz telefona.

Ko pa se odločaš za nakup zaščitnega stekla, se moraš zavedati, da obstajajo različne vrste stekel. Najprej je potrebno poznati model telefona, saj so stekla oblikovana za posamezne modele. Izbereš lahko navadno steklo, takšnega z obrobo, ali pa boljše Privacy steklo. Privacy zaščitno steklo ti omogoča popolno zasebnost med brskanjem po telefonu, saj zaradi edinstvenega načina izdelave zatemni ekran ob pogledu s strani.

Pa še skrivnost, ki ni ravno skrivnost: pri Mobimaniakih dobiš vsa stekla po polovični ceni. Pohiti!

zapestnica za telefon 10

Dodatki

Ob besedi dodatek večina pomisli na modne obeske, ki dandanes krasijo marsikateri telefon. Vendar pa imajo nekateri dodatki neverjetno funkcionalnost, s katero lahko še dodatno zaščitiš svojo dragoceno napravo.

To so cross-body vrvice in zapestnice za telefon. Narejene so tako, da se lahko pritrdijo na katerikoli model telefona. Vrvico si lahko namestiš čez ramo, zapestnico pa uporabljaš namesto dejanske zapestnice. Oba dodatka imata izredno moden izgled, obenem pa preprečujeta zdrs telefona iz rok. Tudi nepridipravi, ki oprezajo za dragimi mobilnimi napravami, ti ga bodo težje izmaknili iz rok.

Poleg vrvic in zapestnic ti pri zaščiti telefona lahko pomaga še en majhen dodatek: popsocket. Kaj sploh je to? To je okroglo držalo, ki se pritrdi na zadnjo stran telefona. Ko držiš svoj telefon v roki, lahko s prsti zaobjameš popsocket in tako dobiš veliko boljši oprijem. Priročen pa je tudi v vlogi podstavka npr. pri gledanju video posnetkov. Izbira popsocket držal je velika, zato lahko pobrskaš za takšnim, ki se bo ujemal s tvojim ovitkom za telefon in seveda s tvojim osebnim stilom.

Kateri ovitek ti je pisan na kožo? Si bolj za silikon, usnje ali steklo? Zdaj, ko imaš vse potrebne informacije, lahko začneš z brskanjem za svojim idealnim ovitkom (ali pa ustvariš svojega). Z našimi akcijami in popusti bo tvoja izbira sigurno prava.

SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE