Se bo tvoj ovitek za iPhone 13 prilegal novemu iPhone 14 telefonu?

Če se odločaš za nakup iPhone 14 telefona, bo potrebno kupiti tudi ovitek, ki bo tvojo novo napravo primerno zavaroval. Čeprav imajo vsi modeli iPhone 14 vgrajeno vzdržljivo Ceramic Shield steklo, to morda ne bo dovolj za zaščito tvojega telefona pred močnimi udarci, hujšimi padci in vsakodnevnimi praskami.

transparentni ovitek za iphone 14 14 plus 2

 

Pred časom smo že objavili članek, v katerem smo naredili podrobno primerjavo med serijama iPhone 13 in iPhone 14. Kako se torej glasi odgovor na zgornje vprašanje? Na kratko: povsem odvisno od modela. Spodaj poišči model svojega novega telefona in preveri!

iPhone 13 in iPhone 14

iPhone 13 in iPhone 14 izgledata precej podobno, pa tudi dimenzije so si podobne, zato je možno, da si obe napravi delita ovitek. iPhone 14 je nekoliko debelejši od svojega predhodnika, vendar so splošne razlike dovolj majhne, ​​da bo ovitek za iPhone 13 še funkcionalen za tvoj novi telefon. Nekateri proizvajalci že prodajajo običajni ovitek za iPhone 13 tudi za iPhone 14, zato lahko obdržiš starega. In če meniš, da prileganje ni dovolj dobro, lahko vedno investiraš v nov ovitek za iPhone 14.

iPhone 13 Pro in iPhone 14 Pro

Na žalost se ohišji telefonov iPhone 13 Pro in iPhone 14 Pro bistveno razlikujeta, zato si napravi ne moreta deliti ovitka. iPhone 14 Pro ima večjo kamero in gumbe na drugih položajih, ki v ovitku za iPhone 13 Pro ne bodo delovali. Zato si v tem primeru le privošči nov ovitek.

iPhone 13 Pro Max in iPhone 14 Pro Max ter iPhone 14 Plus

Ovitek za iPhone 13 Pro Max ne bo ustrezal modeloma iPhone 14 Pro Max ali iPhone 14 Plus. iPhone 14 Pro Max se ponaša z večjo kamero in drugačnimi položaji gumbov, zato star ovitek preprosto ne bo ustrezal. V tem primeru je nakup novega ovitka ali etuija prava izbira. Če se odločiš za iPhone 14 Plus, bo prav tako potrebno kupiti popolnoma nov ovitek, saj je to nov model in se noben starejši ovitek ne bo popolnoma prilegal.

silikonski ovitek Karl Lagerfeld za iPhone 14 Pro siva Monogram Stripe

Je možno ovitek za iPhone 14 uporabiti za katerikoli drug model iz te serije?

Zgolj zato, ker je Apple izdal več modelov naenkrat, še ne pomeni, da si lahko delijo ovitek. Zaradi različnih dimenzij ohišja in postavitev gumbov ni možno uporabiti ovitka iPhone 14 za druge modele iz te serije. iPhone 14 in iPhone 14 Pro imata 6,1-palčna zaslona, ​​medtem ko imata iPhone 14 Plus in iPhone 14 Pro Max 6,7-palčna zaslona. iPhone 14 Pro in iPhone 14 Pro Max imata tudi dodatno lečo kamere, zaradi česar se njuna ohišja razlikujeta od drugih modelov v tem razredu. Zaradi teh razlik bo težko uporabljati isti ovitek za različne modele iPhone 14, zato priporočamo, da za vsak nov iPhone, ki ga kupiš, investiraš v nov ovitek, ki bo poceni in učinkovito zaščitil to dragoceno napravo.

Kaj izbrati?

Pri nas najdeš različne visokokakovostne etuijev in ovitke za celotno iPhone 14 serijo. Pobrskaj v galeriji z več kot 900 različnimi motivi za vsak okus. Na ovitek ti lahko natisnemo tvoje ime in monogram v čudovitih čipkastih, diamantnih in drugih kombinacijah, ali pa oblikuješ ovitek po svoje.

Na voljo so tudi res hudi Karl Lagerfeld in Guess ovitki. Zelo pomembno je, da pri izbiri ovitka uživaš. Za lažjo odločitev pa si tukaj lahko prebereš več informacij o različnih vrstah ovitkov.

Čeprav v nekaterih primerih lahko uporabiš svoj stari iPhone 13 ovitek za novo iPhone 14 serijo, pa se vseeno ne bo povsem prilegal. Zavedati se moraš, da je cena ovitka v primerjavi s ceno naprave zelo nizka, zato se splača investirati v dobro (in modno) zaščito.

SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE